Eilen siivotessani, samaistuin miesten mielipiteisiin meidän naisten "turhamaisuuksista". (Tosin vain hetken verran!). Tyttäremme siis, kuten kuvasta voi päätellä pitää erityisesti käsilaukuista (äitinsä tyttö :D), mutta kun kysyn voisiko hän luopua edes muutamasta vastaus on yllättävästi EI! Ymmärrettävää toki! ;)

Neidin laukkunaulakko alkaa pursuamaan nyt keräilykohteita täyteen ja varisevat naulakosta pitkin lattioita. Eilen laukkuja kuvatessani teille ajattelin räpsiä muutaman muun kuvan tytön huoneesta myös. En muista olenko tytön huonetta sen enempää kuvannutkaan..?

Tytön koulupöydällä oleva Piianpeili. Laatikko täynnä tarrjoja, paperisilppua, kynänpätkiä, kynsilakkoja, koruja sekaisin. Kaikkea siis mitä pienet tytöt tarvitsevat. :D Ja niitä ei voi siivota kun ne ovat kuulemma jo järjestyksessä. :O

Koulupöytä on Ikeasta, talonpoikaistuoli ja sänky kirpparilta.

Sänky oli mahtava kirpparilöytö noin 5 vuotta sitten! Jatkettava, umpipuuta oleva sänky joka ostettaessa oli savunsininen. Maalasimme sen valkoiseksi ja tyttö sai siitä hyvän pedin pinnasängystä siirtymisen jälkeen.

Kattovalaisimena pieni kattokruunu.

Suurin osa leluista on liukuovien takana.

Osa pienistä leluista ovat "LELUT"-tynnyrissä.

Tärkeät aarteet; pehmolelut lepäilevät nukensängyllä. :)

Pienen tytön valtakuntaa tämä siis! <3