1239477684_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Suurin osa pääsiäismenusta tein ruokamaailma-lehden mukaan.

Hunajainen uunilohi:

1kg lohi- tai kirjolohifilettä

1,5tl suolaa

mustapippuria

2tlk smetanaa

2rkl hunajaa

tuoretta tilliä

2 maustekurkkua

Mausta lohi ja lisää smetana jonka joukkoon on sekoitettu hunaja. Paista uunissa 200 asteessa puoli tuntia ja lisää päälle paloitetut maustekurkut sekä tilli.

Appelsiini-rakuunakastike:

2dl kalkkunarullan paistolientä

kanafondia

2dl appelsiinimehua

2rkl vaaleaa kastikesuurusta

1tl rakuunaa

hunajaa

2dl kermaa

Ota paistoliemi talteen ja ja lisää vettä. Mausta kanafondilla. Lisää appelsiinimehu ja hunajaa. Kuumenna ja suurusta. Lisää kerma ja rakuuna.