Tietokoneemme toimii viimeinkin ja pääsen jälleen palaamaan blogimaailmaan! :) Pidemmän aikaa tuleekin pitkälti sisustuskuvia sillä sisustaminen onkin ollut koko kevään suurensuuresti läsnä. Uuden kodin rakentaminen mahdollistaa ajatuksia uusille ideoille ja olenkin niitä jo toteuttanutkin ja osan hankkinutkin uutta kotiamme ajatellen. :) Tällä hetkellä minulla on melkoinen valaisin-vimma ja pöytävalaisimia onkin tarttunut matkaani kevään aikaan jo useampi. Kuten eteisen lipastolla, samanlainen valaisin löytyy nyt myös olohuoneestammekin. :)

Ystäväni sisustusliikkeestä löysin tämän ihanan pikkuriikkisen sinkkiastian ja "kauhan" jonka mielsin heti ihanaksi pikku sokerikipaksi! "Kauhan" ottimeen mahtuu juuri ja juuri sormi eli astia on todella pikkainen. <3

Wc sai myös pientä yksityiskohtaa pesualtaaseen :)

Tästä koiransängystä olen haaveillut pitkään Kerttu-koirallemme ja hankimme vihdoin sen hänelle. :) Koira nukkuu oikein makoisasti uudessa sängyssään. Tämä tulee uuteen kotiimme aivan erityiselle paikalle! :)

Rakennuksellamme lapset laittoivat oman huoneensa lattiavaluun kädenjälkensä. Kirjoitin viereen myös heidän nimet sekä Kerttu-koirammekin painoi tassunjälkensä lasten kädenjälkien viereen. Näin nämä jäljet jäävät elämään pitkään!

Talomme pohjatyöt ovat valmiit josta saan suuresti kiittää miestäni ja hänen ahkeruuttaan. <3 Ensi maanantaina alkaa talo nousemaan pystyyn ja meillä on kuukauden päivät aikaa "lomailla" sillä aikaa ennenkuin saamme alkaa sisähommia tekemään, mutta se vasta onkin mieluista puuhaa! :D

Oikein hyvää vappua teille jokaiselle lukijalle! Tyttäremme sairastui tänään oksennustautiin joten meidän vappu on rauhallista kotona oleilua ja pikku potilasta parannellen. Mutta se ei lasten mieltä alenna vaan vappupallot ja serpentiinit piristävät kummasti pikku potilastakin! :)