Nimppareilla oli tarjolla makeana myös tätä ihanaa mangojuustokakkua! Olin jo unohtanut tämän ihanan ohjeen unholaan kunnes tämä muistui pitkästä aikaa mieleeni. Olen tehnyt tällä ohjeella tätä monen monta kertaa vuosia sitten! Alkuperäisen ohjeen olen aikoinani löytänyt täältä.

200g digestivejä

75g margariinia

1prk maustamatonta tuorejuustoa

1 dl sokeria

3 tl vaniljasokeria

3 rkl sitruunamehua

1 prk flora vispiä

4 liivatetta

2 rkl kiehuvaa sitruunamehua

Murenna keksit hienoksi ja lisää margariinisula joukkoon. Painele muruseos irtopohjavuoan pohjaan.

Liota liivatteet ja vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita juuston joukkoon sitruunamehu ja sokerit. Lisää juustoseokseen sitruunamehuun liuotetut liivatteet kokoajan sekoittaen. Lisää lopuksi joukkoon vatkattu kerma. Sekoita. Kaada vuokaan hyytymään.

3 prk mangososetta (itse haluan päällimmäisestä kerroksesta todella paksun)

4 liivatetta

2 rkl sitruunamehua

Liuota liotetut liivatteet sitruunamehuun ja lisää kokoajan sekoittaen mangososeeseen. Kaada juustokakun päälle ja hyydytä uudelleen. Koristele.

Itse koristelin kakun tällä kertaa persikanpalasilla, sokerihelmillä sekä mustasta sokerimassasta saha-muotilla painetusta kuviosta. Reunoille pursotin vielä flora vispillä pursotukset.