1840034.jpg

1 mansikkakääretorttu

1prk mansikkakermavaahtoa

1prk maitorahkaa

1/2dl sokeria

400g mansikoita

6 liivatetta

3rkl mansikkamehua

Leikkaa kääretorttu viipaleiksi ja vuoraa sillä kelmutettu kulho.

1840049.jpg

Liota liivatteita 5 min kylmässä vedessä. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon rahka, sokeri sekä paloitetut mansikat. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja liuota kuumaan mehuun. Anna liivateseoksen jäähtyä hetki ja valuta rahkaseokseen ohuena nauhana kokoajan rauhallisesti vatkaten. Kaada seos kääretortulla vuorattuun vuokaan.

1840069.jpg

Peitä ja laita jääkaappiin hyytymään.

1840085.jpg

Anna hyytyä kylmässä kunnolla ja kumoa tarjoiluastialle. Herkuttele! :)

1840119.jpg

1841005.jpg

Tässä hieman kuvaa täytteestä.