Tänä Jouluna kotimme on valko-punainen! Usea vuosi on ollut jokseenkin tuota punaista välttäen, mutta nyt kun uudessa kodissamme on avaraa, valkoista ja valoisaa, mielestäni tuo punainen sopii valkoisen kanssa äärettömän suloisesti yhteen. Päävärinä tulee olemaan valkoinen (yllätyitte varmaan?!? :D ) mutta reiluja ripauksia punaista joukkoon! :) Olimmekin tänään shoppailemassa koko perheen voimin ja mukaan tarttui vaikka ja mitä ihanaa uutta Joulua, pääasiassa keittiöön. Muualle lisäilen Joulua jo olemassa olevista joulukoristeista pikkuhiljaa... Keittö sai uudet patalaput, patakintaat ja keittiöpyyheen.

 Lisäksi hellan taakse päätyi lasipurkkiin punainen kynttilä sekä Joulukirja telineelle. :)

Toiselle puolelle keittiötä työtasolle löysivät nämä ihanat purnukat! Olen aina ihannoinut tämän tyylisiä suloisia purnukoita ja täksi jouluksi viimeinkin päätin nämä ostaa! Mariskooli on muutama vuosi sitten saatu lahja kummeiltani, aivan ihana!

Mukaan tarttui myöskin (jälleen) joululehti! Olen keräillyt Joululehtiä jossa on ohjeita ruokiin ja leivonnaisiin usean vuoden aikana. Olenkin mapittanut ne kansioihin joista löytää joka vuosi ihania uusia ohjeita testattavaksi. Eivätkä Joululehden käytännössä vanhene ollenkaan, reseptit säilyvät ikuisesti. :)

3 valkoista hyasinttia pääsi myöskin kotiimme jonka tuoksua odottelemmekin jo malttamattomina. Hyasintin tuoksua ei voita mikään! Ilman sitä ei ainakaan minun Joulufiilis voi alkaakaan! :)

Keittiön pöydälle ostin iiiiihania punaisia omenoita. :) Jouluksi ostan vielä punaiset istuintyynyt ruokapöydän tuoleille. Huomenna ostan pätkän punaista mattoa keittön lattialle. :)

Olin aivan onnesta täpinöissäni Joulusta ostoksilla! Ihanaa, se Joulu ihan oikeasti saapuu sieltä tulemaan tänne! Lasten kanssa haemme tänään pienen pienen minikuusen sisälle lasipurkkiin! ;)

Ja mikä ihaninta, lasten usko tonttuihin ja joulun taikoihin luo itselleni onnellisuutta jota Jouluun nimenomaisesti kuuluukin!

Ihanaa Joulunodotusta teille!