Talven varalle on nyt pakastettu mustikoita sekä mansikoita

Tämän vuoden basilika-"satoni" on mehevän rehevä ja maukas. Niinpä kysynkin teiltä hyvät lukijat apua millä suosittelisitte basilikan säilöntää? Mielessä on nyt käynyt kuivaus, pakastus tai öljyyn säilöntä? Kokemuksia ja neuvoja kiitos! :)

Etupihan ikkunoilla olevat tähtisilmät kupsahtivat. Olivat koko kesän niin mahtavia! En tiedä sitten rasittiko nämä ihmeelliset rajut myrskyt ja kaatosateet vaiko ovatko vain tosiaan kesäkukkia jotka huononevat jo alkusyksystä? No, jokatapauksessa tilalle murattien keskelle vaihdoin minisyklaameja. Kuulemma pitäisi kestää jonkin verran hallaakin.

Illat ovat jo todella pimeitä.. Mutta se ei kynttilöitä ja lyhtyjä rakastavaa ihmistä haittaa ollenkaan! ;) Sisällä on jo hyvä aikaa palanut iltaisin tuikkuja, mutta vasta nyt eilen illalla otin jo lyhtykauden käyttöön ulkonakin. Eli tästä eteenpäin iltaisin pihallamme jo palavatkin lyhdyt läpi talven aina kevääseen asti. :)

Ihania tunnelmallisia syysiltoja teille rakkaat blogini lukijat! :) Sekä raikkaita syysilmoja! Itse olen syntynyt syksyllä joten syksy on ehdottomasti vuodenajoistani (joulun jälkeen) parhain! :)