"MINÄ SUOJELEN SINUA KAIKELTA MITÄ IKINÄ KEKSITKIN PELÄTÄ. EI OLE SELLAISTA PIMEÄÄ JOTA MINUN HENTO KÄTENI EI TORJUISI."

(Ultra bra, minä suojelen sinua kaikelta)

Enpä olisi ikinä voinut kuvitellakaan kuinka nopeasti aika OIKEASTI kuluu! Muistan ne monet kerrat kuinka esikoistamme odottaessa ajattelimme ja mieheni kanssa useat kerrat puhuimme "Sitten joskus kun tytär aloittaa koulun.." ja todentotta se aika on aivan oikeasti ajankohtainen nyt! Eikä rakkaamme syntymästäkään ole vasta kulunut kun muutama hassu vuosi.

Joka tapauksessa, syksyllä koulun aloitti todella reipas ekaluokkalainen! Hymy suussa, reippain ja uteliain mielin lapsemme lähti koulumaailman oppiin. Koulumatka on mukavan lyhyt. Ensimmäisenä koulupäivänä kouluun kävellessämme äidin käsi kelpasi rakasta saattamaan. Tyttö asteli kevein askelin ilosta hyppien, äiti ylpein mutta haikein mielin. Tunnustankin tirauttaneeni pienne itkun nähdessäni kun koulun kellot soivat ja tytär lähti luokkaansa. Sinne se meni, äidin ja iskän rakkauspakkaus. Mutta sieltä se muutaman tunnin päästä taas tuli, odottaessani häntä koulun pihassa. Itkuhan siinä tirautettua tuli taas. :)

Tytär toivoi juuri ennen koulun alkua kuinka hän haluaisi tulla koulusta pullantuoksuiseen kotiin. Ja tokihan se on äidin velvollisuus moinen toive toteuttaa. Ja niinhän me kuopuksen kanssa koulupäivän aikana leivottiinkin sitä herkullista pullantuoksua kotiin leijumaan.

Kyllä koululaiselle kelpasi mustikkapulla ja kera kylmän maidon. :)

Koulu on reippaalle ekaluokkalaiselle riemuisa asia ja äidinkin sydäntä lämmittää nähdä kuinka onnessaan tytär joka aamu hienosti jaksaa iloisin mielin lähteä opiskelemaan uusia oppejaan. :) Toivottavasti sama into jatkuu moooooooonia vuosia.. ;)

Turvallista ja  enkelien suojelemaa kouluvuotta jokaiselle pienelle (ja isommallekin) koululaiselle. <3