Otsikkoni kertookin Uuden Vuoden aattomme vietosta paljon. :) Olimme siis eilen aamusta saakka rakettien ampumiseen asti rakennuksillamme listottamassa huoneita. Suuri kiitos vanhemmilleni jotka olivat auttamassa, saimme taloa taas hyvälle mallille. Kyllä siellä pikapuolin jo asumme! :) Ja toivon että nämä olivat viimeiset joulut ja uudet vuodet jotka vietämme raksailun merkeissä! ;) Ylläolevassa kuvassa pieni vilkaisu tyttäremme huoneeseen joka onkin jo odottamassa innokasta prinsessaa valmiina.

Raksalla tuli syötyä melko tuhdisti, sillä kävimme läheisessä pizzeriassa aaton kunniaksi herkuttelemassa. ;) Kotiin palatessamme vielä puoliyön aikaan toki piti noudattaa perinteitä ja nälkäisille raksaajille maistui yöpalaksi nakkeja ja perunasalaattia.

Ja tottakai pitihän sitä valaa tinaakin jotta näkisi mahdollisesti mitä ensi vuosi toisi tullessaan.. :)

Tämä vuosi on ollut aivan loistokas perheellemme! Kunpa ensi vuosi toisi tullessaan yhtä onnellisen vuoden kuin mitä tämäkin oli. Paljon mahtui tapahtumia tähän vuoteen, onneksemme kaikki pääosin onnellisia tapahtumia.

Haluan kiittää teitä ihanat lukijani tästä vuodesta ja olen kiitollinen että käytte täällä ja että postaukseni jaksavat kiinnostaa teitä vieläkin. Olette tärkeitä tässä harrastuksessani sillä ellei teitä olisi, ei olisi syytä tänne yksinään kirjoitella. Kommentoikaa edelleen ahkerasti, se on suurin kiitos teiltä.

Haluan toivottaa Teille jokaiselle lukijalle Onnellistakin Onnellisempaa Uutta Vuotta! Tuokoon se teille terveyttä, onnea ja iloa! <3