Vuosi on ollut todella pitkä. Mieheni työn puolesta ollemme saaneet (lue:JOUTUNEET) muutttamaan ympäri suomea todella usein paikoista toiseen vuoden sisällä. Mutta nyt, vihdoin ja viimein pääsimme ikiOMAAN kotiimme sillä vuokralaisemme lähtivät tämän kuun alussa. Ja mikä parasta, tällä kertaa pysyvästi ja arkemme tasoittuu nyt.

Siispä,  mitäpä muutakaan halusin kuin uudistusta ja remonttia. ;) Taitaa olla koulunikin siihen yksi syy kun kokoajan saa uutta oppia ja ideaa sisustamisesta ja remontoinnista. Teimme siis kotiimme pikku päivityksen: katot, seinät ja ikkunapuitteet saivat maalia, lattia vaihtui kokonaan uuteen ym.. Pesuhuoneen me remontoimme edellis kesänä juuri ennen kuin muutimme kotoa pois.

Kukaan ei voi uskoa tätä onnea mitä on olla taas kotona! Ja joulukin tulossa, ihanaa! JOULU OMASSA KODISSA! Olen muutenkin varsinainen kotikissa ja koti merkitsee minulle äärettömän paljon. Itselleni se on eräänlainen "turvapaikka" josssa on hyvä olla ja kokee ne seinät niin omakseen ja suojakseen. Erityisesti kun on "saanut" nähdä tuota jatkuvaa muuttorumbaa ja pahvilaatikkoelämää vuoden, osaa arvostaa sitä kotiaan vieläkin enemmän.

Kuvia tulen laittamaan rakkaudella sisustetusta kodistamme(niin ennen- kuin jälkeen kuviakin) kunhan nettimme alkaa pelittämään.  Uskon että mahdollosimman pian! :)

"ON PAREMPI OLLA MAAILMALLA JA KAIVATA KOTIIN, KUIN OLLA KOTONA JA KAIVATA MAAILMALLE"