Aiemmassa postauksessa kerroin tyttären synttäreistä joissa hän toivoi jotakin hedelmäistä kakkua. Ostin Mango-passionmousse aineksia ja hyödynsin viimeiset vaniljajogurtit kakun joukkoon. Purkki kermaa ja  siitä tämä kakku syntyikin! :)

Pohja:

Digestivejä

Margariinisulaa

Täyte:

2 pss mango-passionmousseaineksia

2,5 dl maitoa

1,5 dl vaniljajogurttia

2,5 dl vispikermaa

5 liivatetta

tilkka sitruunamehua

sokeria maun mukaan

Painele margariini ja digestivemuru pohjaksi irtovuokaan.

Sekoita maito ja mousseainekset. Lisää joukkoon jogurtti ja vaahdotettu vispikerma. Maista ja mausta sokerilla maun mukaisesti. Lisää sitruunamehuun liuotetut liivatteet vaahtoon ja sekoita kunnolla. Kaada keksipohjan päälle ja hyydytä jääkaapissa mielellään yön yli.

Koristelin kakun digestivellä ja kiivillä.