Sydäntäni lämmitti suuresti huomatessani teidän ihanien lukijoiden huhuilu olemassa olostani. Kiitos teille! <3 Ihana tietää että joku täällä odottelee päivityksiäni. :)

Olen pitänyt hieman lomaa bloggailusta. Olemme perheen kanssa nauttinut keväästä ja sen tuomasta energiasta sekä erityisesti uudesta kodistamme ja jokainen yhteinen hetki on ollut kullanarvoista ja rakasta aikaa sillä rakentamisen aikana yhteinen perheen yhdessäolo oli pelkkää "vasara ja nauloja...". ;) Näistä hetkistä olemme ottaneet kaiken irti ja nautittu suurella sydämellä. Valitettavasti emme näiltä kiertäviltä flunssa- ja vatsatautiaalloilta olla kokonaan välttyneet mutta silti tuntuu että elän elämäni parasta aikaa. Kiitos suuri siitä rakkaimmilleni.

Lisäksi arkeemme on tullut liikunta niin suureksi osaksi harrastusta joten aika on liikkuessa kulunut kuin siivillä. Nyt vielä nuo ihanaakin ihanimmat ulkoiluilmat ovat vetäneet lenkkipoluille reippailemaan todella kiitettävästi. Kesäkunto on siis saavutettu jo valmiiksi! :D

Mutta siis bloggailuun pariin jälleen. Sisustaminen ja leipominen on toki arjessa mukana ollut vaikka en ole tuotoksia tänne päivitellyt. Kaikki on kuitenkin kuvattu ja kamerassa odottelemassa joten pitäkää hatuistanne kiinni ja pysykää mukana, päivityksiä tulee tiuhaan! :)

Sisustamisen saralla mieltäni suuresti miellyttää tällä hetkellä valkoisen (tottakai) ohella pastellisävyt. Olohuone onkin saanut hempeän sinistä pienin ripauksin ja nyt vieras wc sai hentoa vaaleanpunaista (yllä olevassa kuvassa pieni esimaku).

Yritän viimeistään huomis iltana saada ekat päivitykset tämän kevään osalta laitettua teillekin nähtäväksi. :) Leivonnaisia on tulossa paljon.

Nyt, vaatteet päälle ja lenkinvarrelle reippailemaan!!

Aurinkoisin ajatuksin, Kodin Onni