Mieheni ihanainen pikkusisko sanoo huomenna "Tahdon!" ihanissa Juhannushäissä. Olen aivan fiiliksissä, siksi tämä blogissani hieman erilainen postaus. Löysin ihanan mekon juhliin, kuvassa mekko ei pääse oikeuksiinsa sillä se istuu päälläni täydellisen hyvin! Voin repäistä ja juhlien jälkeen laittaa asusta kuvan kun se on päälläni. Mekko löytyi Vilasta.

Lisäsin mekkoon hieman persoonaa lisäämällä siihen tuollaisen härpäkkeen (onko lie hiuskoriste?!?). Mekon alaosa on ihanaa mustaa pitsiä ja yläosa liukaspintaista valkoista.

Näillä korkkareilla olen juhlinut jo monet juhlat usean vuoden aikana, MUTTA kun ne ovat niin suloiset ja taivaalliset jaloissa! Etenkin kun on tanssihäät tiedossa ja innokkaana tanssijana, on tärkeää että jalat jaksaa myöhään asti! :) En muista mistä ostin nämä kengät mutta ovat olleet hintansa arvoiset.

Koruiksi laitan simppelit korvikset sillä tuo häröstin rinnuksilla ei mielestäni tarvitse koruilta enää paljoa. Käsikoruksi on myös musta/kirkas koru. (Jestas! Äsken kuvan laitettua huomasin kuvassa käsikorusta tippuneen "timantin"! Onneksi löysin sen ja sain liimattua paikoilleen!!)

Sitten hieman turhamaisuutta lisää.. Eilen kävin ripsihuollossa laittamassa räpsyttimet kuosiin ja aamusti käväisin suihkurusketuksessa. On ihana saa olla turhamainen kun on aihetta ja odottamisen iloa tiedossa!

Miehelläni on huomenna liituraitapuku ja kravatti sävysävyyn kanssani. :D

Lapsemme ovat morsiusneitona ja poikamme sulhaspoikana. Voin sanoa että on äidin kyynelkanavat huomenna taas herkillä.. <3 Pojallamme on myös liituraita puku liiveineen ja tyttären puku on... oih, kaunis!! Sitä en julkaisen kuvien kera vielä sillä luulen että morsian haluaa pitää se vielä salassa.. Lisää kuvat siitäkin julhien jälkeen.

Nyt vain toivomaan että kaikki menee huomenna nappiin!! Jippii!! :)