Tänään aamupalaksi söimme viikonlopun kunniaksi lättyjä mansikkahillon sekä hunajan kera. Kameran patterit loppuivat juuri kun piti niitä valmiina kuvata ja kun vihdoin ehdin ne vaihtaa, lätyt olivan huvenneet parempiin suihin. ;)
Tässä lätty paistumassa pannulla.
LÄTTYTAIKINA:
5dl maitoa
2 kananmunaa
1/2tl suolaa
1rkl sokeria
2dl vehnäjauhoja
2rkl margariinisulaa/öljyä
Vatkaa ainekset sekaisin ja anna taikinan turvota 1/2 tuntia ennen paistoa. Paista lätyt rasvassa pannulla molemmin puolin kauniin kullanruskeiksi. Lisää päälle sokeria kun olet asettanut lätyt tarjoiluastialle. Tarjoile hillon/soseen/marjojen/kermavaahdon/hunajan/jäätelön/ym kera... :)
Kuvastakin voitte päätellä että hyvää oli! :)
Kommentit