Varoitus niille joita eivät nämä Jouluhössötys postaukset suuremmin tuota iloa, näitä on nyt valitettavasti tulossa taas. Ja melko varmasti näitä tulee nyt melko tiheällä tykityksellä tänne :D Tällä kertaa muutamia tunnelmakuvia ja lisää Jouluisia juttuja :)

Olkkarissamme tönöttää pikkuriikkinen kuusi lasimaljassa. Vietämme perheen kesken pikkujouluja viikon päästä jolloin hankimme pikkujoulukuusen, siihen asti pikkukuusena saa sulostuttaa kuusi jonka halusin näyttävän "metsästä revityltä" :D (kuvassakin kuusi lepäilee rennosti vinossa) ;)

Tämä minimini-kuusi sai paikakseen takan edustan.

Joululahjat on jo valmiina hommattuna! Aloitin marraskuun alussa ostelemaan niitä pikkuhiljaa ja kivasti ne tuli nopsaan ostettua. Ensimmäinen vuosi kun saan lahjat näin ajoissa hommattua ja ilman paniikkia! :D

Tosin osa joulumuistamisia ovat leivonnaisia jotka luonnollisesti tulee tehtyä vasta lähellä aattoa.

Tällä viikolla pitäisi keksiä jotakin kivaa leivottavaa poikamme kerhon joulumyyjäisiin. Ajattelin perinteisesti lahjoittaa myyjäisiin taas mallaslimppuja, kuivakakkuja, sinappia. Onko muita hyviä ideoita? :)

Kertokaahan te, ollaanko teillä Joulustelu jo aloitettu vai odotteleeko se aloittamistaan vielä lähemmäksi Joulua? :)

Käykäähän vierailemassa täällä mikäli joulujutut kiinnostavat. Nyt alkaa nimittäin Joulutus-postauksia tulemaan, sen verran on ideoita ja aikomuksia alkaa joulua kohden toteuttamaan joten tulen kirjoittamaan niistä myös teille. :)

Päivällä istahdin glögikupposen äärellä miettimään ja kasaamaan Joulukirjoista ja -lehdistä ideoita. Samalla hahmottelin kalenteriin sopivia päiviä kuinka jouluaskareissa edetään, ihanaa kun ei ole kiirettä kun on aloittanut näin ajoissa. Ja mikä parasta, tämä ei ole stressaavaa vaan päinvastoin, ihanaa! :)