1239394609_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuva on huono, tulen laittamaan huomenna uuden. Huomenna teen pienen pääsiäismenun ja tämä kakku on kahvitarjottavana. Ohje on suoraan ruokamaailma-lehdestä.

250g tummaa suklaata

250g margariinia

5 kananmunaa

2,5dl sokeria

3dl vehnäjauhoja

1tl leivinjauhetta

Kostutus:

1dl vettä

1/2dl appelsiinimehua

1/2dl sokeria

Täyte:

2dl aprikoosihilloa

Kuorrutus:

250g tummaa suklaata

50g margariinia

Sulata margariini ja suklaa tasaiseksi. Jäähdytä. Vatkaa munat ja sokeri, lisää leivinjauhe jauhoihin. Lisää vuorotellen vaahtoon suklaata ja jauhoja varovasti sekoittaen. Paista uunissa 175 asteessa tunti. Leikkaa kahteen osaan ja kostuta, täytä. Sulata rasva ja suklaa ja valuta kakun päälle. Koristele.

Itse koristelin kakun tällä kertaa pääsiäis-rakeilla. :)