Kuva on huono, tulen laittamaan huomenna uuden. Huomenna teen pienen pääsiäismenun ja tämä kakku on kahvitarjottavana. Ohje on suoraan ruokamaailma-lehdestä.
250g tummaa suklaata
250g margariinia
5 kananmunaa
2,5dl sokeria
3dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
Kostutus:
1dl vettä
1/2dl appelsiinimehua
1/2dl sokeria
Täyte:
2dl aprikoosihilloa
Kuorrutus:
250g tummaa suklaata
50g margariinia
Sulata margariini ja suklaa tasaiseksi. Jäähdytä. Vatkaa munat ja sokeri, lisää leivinjauhe jauhoihin. Lisää vuorotellen vaahtoon suklaata ja jauhoja varovasti sekoittaen. Paista uunissa 175 asteessa tunti. Leikkaa kahteen osaan ja kostuta, täytä. Sulata rasva ja suklaa ja valuta kakun päälle. Koristele.
Itse koristelin kakun tällä kertaa pääsiäis-rakeilla. :)
Kommentit