Huomenta!

Olen ottanut jo pidemmän aikaa tavakseni käydä aamulenkillä muiden vielä nukkuessa. Vaikka kellon soitto ennen kukonlaulun aikaa ei vieläkään tunnu houkuttelevalta, mutta kun lenkkarit on jalassa ja silmät ovat auenneet pihasta päästyä, on joka kerta hyvillä mielin ja ylpeä siitä että pääsi reippaasti sängystä ylös kuitenkin. Tänä aamuna nappasin kamerani mukaan ja ihastelin kotiseutumme kesää lenkin varrella.

Kesäaamut ovat aamulenkeillä parhaat. Tosin, nautin kyllä sopivan purevista pakkasaamuistakin. Mutta kesän valoisuus ja auringon nousu aikaisin ovat parhautta!

Ylläolevassa kuvassa tämä maisema on pikkuisen tien varrella ja koiramme kanssa ihastelemme tätä näkyä usein. En tiedä mitä juuri tuossa paikassa vain viehättää niin kovasti.

Koska nämä maisemat ovat myös lapsuusmaisemiani, on tavallaan sääli ettei näitä kauniita kotiseudun ympäristön omaavaa kauneutta nuorena tullut arvostetuksi. Näin aikuisena sitä osaa arvostaa ja ihailla kuinka kaunis luonto voi olla ja aivan oman kodin nurkílla. Näistä ei ainakaan lenkkiympäristö voi parantua!

Vieläpä kun kuvia katsoo, voisi ajatella kuinka luonnosta löytyisi sisustamiseen suuresti ideoita. Esimerkiksi tuota värimaailmaa. Ajatellessa sisustuksessa vihreää, sinistä, valkoista, ruskeaa ja vieläpä eri sävyinä, tulisi ajatus mitenkä ne istuu yhteen. Mutta kuten kuvista näkee, luonto näyttää kuinka harmoonisesti värit sulautuvat toisiinsa vaikka sävyjä ylläolevissa kuvissakin on niin monta ettei ihmissilmä niitä kaikkia edes erota.

Lapset poimivat kimpun eräänä päivänä ja laitoin ne olohuoneen pöydälle. Kuten olen ennenkin sanonut, että mikäli jossakin rakastan värikylläisyyttä ja suuria kontrasteja niin se on ehdottomasti nämä kesän "sekametelisoppa" kukkakimput! Mitä enemmän värejä ja lajeja, sen parempi! <3

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille! Tämä suuntaa suihkun kautta aamupuuron tekoon ja odottelee lasten heräämistä. Mukava päivä tiedossa!

Kesäloman parhautta!