1994387.jpg

Tytär pyysi jos tekisin huomisille kaverisynttäreille kakuksi linnakakun, siinäpä siis aihe tällä kertaa. :) Huomenna päivitän kuvia ja ohjeita muista tarjoiluista. :)

Pohjana 4 munan sokerikakkupohja. Täyte: banaaniviipaleita, mansikkahilloa ja mansikkarahkaa. Kostutus mansikkamehulla. "tornit" mansikkakääretorttua. Pursotukset mansikkakermavaahtoa.

1994392.jpg

Minulle yllätyksenä tuli nykyinen tapa että synttäreiltä lähdettyään annetaan vieraille vielä pikku "lahjat". Minun nuoruudessa (heh, olenhnan jo 23v "vanha"..) tällaista tapaa ei ollut. Alkuun en tätä ajatellut edes ottavani tavaksi mutta kun tytär oli ollut ystävänsä synttäreillä ja saanut pikku paketin, oli ilo hänellä siitä niin suurta että ajattelin sitten itsekin samaa iloa muillekin lapsille jakaa. :) No, muutenkin kun tykkään "turhamaisesta" näpertämisestä, tein tuleville pikku vieraille henkari-lahjatötteröt. :) Eli ompelin "tötteröt" jonka sisään laitoin jotain pientä (tarroja, pikku vihko, kynä, tikkari) Ja kuten kuvasta näkyy, pussit olisivat saaneet olla hieman isompia.. ;)

1994866.jpg