Juhannusaattona olimme siis mieheni siskon hääjuhlassa. Juhlat olivat niin kauniit ja onnistuneet, kerrassaan upeat häät! Morsiuspari oli niin upea ilmestys kirkkoon saapuessa että oi ihanuus! Liikuttavia hetkiä tuli koettua etenkin kirkossa. Ja lastemme ollessa morsiusneitona ja sulhaspoikana, heidän kävelynsä alttarille oli todella herkkää. <3 Ruokatarjoilu häissä oli täydet napakymppiä ja tunnelma viihtyisää. Siis todellisesti täydelliset juhlat joissa viihtyi! :) Ylläolevassa kuvassa tyttömme kukkakimppu.

Kuvassa perheemme. <3

Lapsemme olivat siis morsiusneitona ja sulhaspoikana. Oli kyllä niin suloinen sisaruspari :)

Tässä vielä luvattu kuva asustani jota edellisessä postauksessa hehkutin! Mekko on niin äärettömän miellyttävän tuntuinen päällä. Kuvassa hiukset saivat tuulelta hieman uutta lookkia! :D

Kaunis ilma suosi juhlakansaa toden teolla, upeaa!

Juhlien loppuessa loppu juhannus on muista juhannuksista poiketen ollut siinä mielessä erilainen että emme olleet juhlien lisäksi suunnitelleet juhannukseen mitään muuta. Ja voi mahtavuus kuinka kivaa on ollut viettää juhannusta vain oleskellen tekemättä mitään sen kummempia. Vanhempien mökille ajeltiin lauantaina, syötiin perus juhannus sapuskat (uutta perunaa, salaattia ja makkaraa) ja kotona saunottiin. Tänään kävimme fiilistelemässä mieheni siskon ja hänen miehensä uutta kotia jotka pääsivät muuttamaan häiden jälkeen.

Kaikinpuolin mukava ja rento Juhannus! Toivottavasti muidenkin Juhannus on ollut mieluinen. :)

Ensi viikko onkin viimeinen kesälomaviikkoni ja miehenikin on ensi viikon lomalla. Toivottavasti ilmat suosisivat! :)