Eilen pidin totaalisen tehosiivouksen tuoden kesän kotiimme. Keväisin mieleni kaipaa kotiin pirteitä tehostevärejä, mutta kesän lähentyessä haalin pastellinsävyjä kotiin. Nyt on vuorossa pastellin sininen. Aloitin urakan pirteänä aamu klo 7 ja iltapäivällä palkkiona ahkeruudesta oli kiiltävä ja puhtaantuoksuinen koti. <3 Parasta! <3 Pesurättiä näki jopa katot ja seinätkin. Ja ilma oli mitä parhain!

Tytär oli piirtänyt pohjakuvan minulle valmiiksi huoneestaan mihin järjestykseen haluaa huoneensa huonekalut siirrettäväksi. Hän kun lähti aamusti kouluun ja halusi varmistaa että äiti tietää miten ne siirtää. Noh, pohjakuvan mukaisesti järjestystä muutettiin. :D Täytyy myöntää että toimivasti ne oli järjestelty, tai siis suunniteltu. :)

Olohuoneeseen sohvat saivat siniset tyynyt tähtityynyjen kaveriksi.

Keittiön pöydälle asetin pöytätabletit jotka olen ostanut joskus alesta muistaakseni 1€/kpl.

Takkahuoneeseen laitoin poikamme huoneessa aiemmin olevan maton joka oli kaapissa odottelemassa matolle uutta paikkaa.

Siivousurakan jälkeen lähdimme viemään tytärtä ratsastustunnille "landelle" ja mikä ilma meitä suosi! Oli mahtava lämmitellä auringon paahteessa katsellessa pikkuisten ponituntia.

Sieltä tullessamme teimme vielä pienen iltalenkin josta tullessamme teimme vielä pihakoivuista tuoksuvihdan saunaan. Siitä saunaan ja nukkumaan. Voitte uskoa että uni maistui, koko perheelle. :)