Erehdyin viime viikolla vilkaisemaan vaatehuoneen perältä Joululaatikkoa jossa kaikki jouluiset koristeet ym säilyvät vuoden ympäri joulua odotellen. Voi sitä kiusausta kun piti siihenkin tutkimiseen sortua! No, tänään olin täynnä energiaa ja tein heti aamusti kunnon tehojynssäyssiivouksen perus sunnuntaisen viikkosiivouksen sijaan. Tosin ikkunoita ja lasipintoja pestessä tulin ajatelleeksi että niin paljon kuin moniruutuiset ikkunat ja ovet kauniita ovatkin, niiden peseminen ei ole kovinkaan mieluista puuhaa!  Kun huusholli oli puunattu, kurkistin sinne Joululaatikkoon taas.. Pystyin kun pystyinkin pitämään näppini pois sieltä ja jättämään joulukoristuksen odottelmaan vielä muutaman viikon ajaksi laatikkoonsa.

Joulua ajatellen kuitenkin siirsimme keittöstä saarekkeen toiselle puolelle keittiön seinämää ja näin ollen ruokapöytä siirtyi enemmän keittöön päin. Järjestely oli aikomus tehdä jouluksi jolloinka pöydän ympärillä mahtuu ruokailemaan Joulunantimista tilavasti! :) Toistaiseksi saa nyt Joulunodottelua tunnelmoida vain kynttilöiden ja tuoksujen kautta. Huomenna lupasin lapsille leipoa jotakin jouluntuoksuista syysloman kunniaksi! :) 

Tytär olisi kovasti halunnut ripustaa joulusukat jo takan reunalle mutta totesin että sitten vasta se odottelu kaukaiselta tuntuisikin kun pitäisi joulukuulle asti odotella sinne jotakin ilmestyvän. :) 

Joulukalenteri suunnitelmat on jo tehty - tulen tekemään joulupiparikalenterit. Lapset saavat omansa ja koiramme (joka rakastaa siirappileipiä!) saa oman kalenterinsa pikkuriikkisistä joulupipareista. ;) Kalentereista tulossa lisää kun sen aika koittaa.. :)

Jouluruokamme menu on jo laadittu. Tänä vuonna tulen uudistamaan Jouluruokamme perinteitä. Kinkun tulemme vaihtamaan kalkkunaan joka onkin perheemme makuun enemmän kuin kinkku. Laatikot ovat aina joulupöydässämme ja niistä ei luovuta! :) Haluaisin panostaa enemmän kaloihin joita tänä vuonna tulee olemaan runsaasti ja erinäisissä muodoissa. Lisäksi salaatit haluaisin uudistaa ja monipuolistaa. Katsotaan mitenkä uusi kattaus tekee kauppansa perheelle? :)

Joulumme onkin tänä vuonna ensimmäinen uudessa kodissamme. Tarkoitus onkin perinteisesti aattoaamun ulkoilun jälkeen käynti joulukirkossa, saunominen, ruokailu ja mikä ihaninta KOTONA oleminen. Olemmekin kutsuneet mieheni ja minun vanhempani mukaan kotiimme Joulua juhlimaan. Kunnon perhejoulu <3

Tästä tulikin varsinainen Joulufiilistelykirjoitus! Odottelen kovasti jo joulumyyjäisten alkua jolloin saa alkaa touhottamaan ihania joulun herkkuja. :) Siihen asti on vain kärsivällisesti odoteltava.. Kyllä se Joulu sieltä joka vuosi on saapunut.

En vain malta odottaa!

Ihanan tunnelmallista ja rakkaudentäyteistä Sunnuntaita teille ihanat lukijat! :)