Nyt kun syksy on saapunut ja blogipäivitykseni olivat kesän ajan lomalla, näin kuumeessa kotona ollessa on hyvä aika kertoa kesästämme muutaman ihanan kesäisen kuvan kera. :)

Haaveilin uuteen kotiimme muuttaessamme että kesällä haluan laittaa kunnon "mummalakukkaset" ikkunalle. Mielestäni olivat todella kauniit ja toivat ihanasti väriä kesään. :)

Raikastin sisustustammekin punaisen raikkaalla värityksellä pienin pisaroin. Eihän se punainen pelkästään jouluväri ole, raikas väri kesälläkin! :)

Kesä oli kaikinpuolin ihana ja monipuolinen. Sää suosi enemmän ja välillä vähemmän mutta meidän perhe nautti kesästä täysillä! Ulkoilimme suurimman osan ajasta niin liikkuen kuin pihassa touhutenkin. Kaikenmaailman ötökätkin kiinnostivat lapsukaisia ja tuli sitä vietettyä lasten kanssa etanalle ristiäisetkin! :D

Lasten kanssa tuli käytyä mato-ongella, valitettavasti huonoin saalein. ;) Pääasia retkillä oli lasten mielestä kyllä aina evästauot! :) Koiramme tosin sekosi onnesta ja jännityksestä pelkästään ongen kohoa vahtiessa, pöhkö! :)

Kesämme kohokohta oli kuitenkin kyllä pilvenhattaroiden yli lentäminen ensimmäiselle yhteiselle etelän reissulle. Mikään sana saati kuva voi sitä lasten riemua edes kertoa kuinka he nauttivat siitä paratiisista! Uimista pitkin päivää joka päivä ja säät suosivat ja hellivät meitä KOKO viikon. Aivan ihana loma, täydellinen!

Saimme lomasta kyllä kaiken irti. Ihania muistoja taas muistojen arkistoon. <3 Ja kaiken parasta että lapset ovat sen ikäisiä että muistot varmasti jäävät heidänkin mieliin. <3

Mutta, tunnustan tulevani kotoSuomeen takaisin ilomielin. Kotirakkaana ihmisenä viikko poissa kotoa on minulle maksimi. Vaikka sitä kuinka täysihoidossa hyvänä pidettäisiinkin, ikävä oli suuri jo niihin kodinkin arkisiin askareihin ja takaisin arkeen perheen kanssa. Aikansa kutakin niin sanotusti.

Tästä kesästä jäi ihania kuvia ja hauskoja muistoja. Nyt kotimme valmistautuikin jo syksyn ja saapuvaan talveen -> lyhdyt ja muu syksyinen sisustus on jo pikkuhiljaa asettunut paikoilleen. Suurin muutos elämässämme oli esikoisen koulun aloitus. <3 Siitä postaankin aivan oman jutun.

NYT ILOISIN MIELIN KOHTI SYKSYÄ! :)