No niin, nyt on muutto suoritettu ja entisen talomme ostajatkin pääsivät asettumaan uuteen kotiinsa tänään. Oma muutto on onneksi ohitse ja kaikki laatikot purettuna. Jihuu! Tosin jäljellä on vielä hienosäätöä, mutta tosiaan mukavaa sellaista. ;) Verhojen suunnittelua, mattojen ostamista, ruokapöydän tilausta jne jne.. Uudet sohvat, poikamme sänky ja tyttären koulupöytä saapuvat kotiimme torstaina. Sohvia odotan niiiiiiin kovasti! :)

Kaupassa käydessäni lasten kanssa oli mukaani otettava tuo helmililja kotiamme koristamaan. Jokseenkin tuon heleän sininen väri miellyttää silmääni tällä hetkellä.. saa nähdä onko se mahdollisesti jo odottelemamme pääsiäisen värinä tänä vuonna? Mitä mieltä olette, onko sininen sovelias pääsiäiseen? :) Tosin itselläni on tapana "rikkoa rajoja" ja luoda uutta sisustuksessa joten samapa kai tuo millä värillä mitäkin juhlaa viettää? :)

Pääsiäistä toin hieman etukäteen kotiimme jo vehnänorasten muodossa. Ne asettelin keittiön altaalle.

Kummasti tuo tuore vihreä raikastaa sisustusta.

Siinä se sitten on. Ensimmäinen sisustuskuva uudesta kodistamme. Keittiön toiselta puoliskolta. Keittiömme on kotimme sydän ja todella toimiva ja tarpeisiimme tilava. :)

Mitäs pidätte?