Siihen asti kunnes saamme uudessa kodissamme oman peruna- ja kasvimaan pysymme täällä nykyisessä kodissamme kasvimaan puolesta pienemmässä mittakaavassa.. ;) Lapsille tämä pienen pieni kasvimaa on loistojuttu! Ovat onnessansa aina täyttämässä ilta- ja aamupala leipiinsä terassin kasvimaalta täytteitä ja etenkin tytär esittelee makuelämyksiä kavereilleen ja tarjoaa maistiaisia. Alkukesästä istutin kasvamaan mm. basilikaa, kausimansikkaa, oreganoa, persiljaa, timjamia, salaattia ym ym.. Salaattikin on rehevöitynyt kovasti, perheemme on syönyt tuosta salaatista jo usean kerran ja aina vain puskee uutta tilalle ja nopeaan. :) Porkkanoita ostin vielä tuohon joukkoon mukaan josta lapset saavat rouskutella välipaloja. Tomaatteja tulee huimaa tahtia amppelistani:

Omenoitakin näyttäisi tänä(kin) vuonna tulevan huimasti! Omenapuumme on ihmeen runsas satoinen ollut joka vuosi ja tekee niin herkullisia omenoita!

Lasten ehkä suurin kesän odotus on heidän mansikkamaansa tuleva sato! ;) Tytär laittoikin mansikkapenkkeihinsä verkon linnuilta suojaksi.. Ja kyllä sieltäkin näyttäisi mansikkaa pukkaavan kivasti.

Oi, ihana kesä! :)