Tämän ihanan herkun ohjeen sain serkultani (kiitos!!!) ja tämän alkuperä on jostakin sisustuslehdestä (olisikohan ollut Kotivinkistä..?) Saattaa olla että olen sitä hieman muokannut ajan kuluessa..

1 kääretorttu (joko itsetehty tai kaupan)

6 liivatelehteä

2,5dl kermaa

2dl persikan palasia

1prk maitorahkaa

1dl sokeria

1tl vaniljasokeria

1/2tl sitruunankuoriraastetta

2/4dl persikan lientä

Liota liivatteet kylmässä vedessä 5min. Vatkaa kerma vaahdoksi ja paloittele persikat. Lisää maitorahka, sokerit sekä sitruunankuoriraaste vatkattuun kermaan ja sekoita. Liuota liivatteet kuumaan persikanliemeen ja valuta ohuena nauhana kokoajan sekoittaen kermaseokseen. Lisää persikanpalat ja sekoita.

Vuoraa kulho kelmulla ja lado kääretortun siivuja pohjalle reunoja myöten. Kaada päälle kerma-rahkaseos ja peitä foliolla. Hyydytä jääkaapissa yön yli. Kumoa tarjoilulautaselle.

1702478.jpg

Tuohon olen väkertänyt vielä jonkin epämääräisen koristelun (koristelugeeliä, hopeakuulia ja nonparelleja.