Kevät! Hehkutan mielestäni jokaista vuoden aikaa, ainakin tuntuu siltä. Mutta suosikkini ovat ehdottomasti kevät ja syksy! (Tosin, eihän mikään voita kesää kun on lämmintä ja talvea sillä onhan silloin Joulunaika!) Mutta jotenkin sitä jaksaa jokaikinen vuosi ihailla luonnon heräämistä kevään koittaessa. Ja valoisammat illat, voi ihanuus! Valitettavasti keväämme on mennyt pitkälti kaikenmaailman vatsa- ja oksennustautien kiertäessä ja aina niistä parantuessamme, on se katala tauti tullut takaisin. Niin tälläkin hetkellä, nuorimmaisellemme. :( Tosin pojan pötköttäessä sohvalla vieressäni on hyvää aika purkaa kamerasta kuvia ja ihailla tämän kevään luontosatoa. :)

Takapihamme metsikkö on silmän kantamattomiin kevään kukkaloistoa! Yritin ottaa siitä kuvaakin mutta valitettavasti värikylläisyys ei pääse oikeuksiin kuvista, näyttää vain risukkoiselta metsältä, siispä laitan nämä läheltä kuvatut ihanuudet.

Ainoa huono puoli mitä kevät toi tullessaan on valitettava tosiasia pihastamme ja muistutus siitä että ne kauan puhutut pihahommat tosiaan on aluillaan. Taloa rakennettaessa ajattelin ettei tuon pihan kanssa niin kiirettä ole, mutta PAH! kyllä haluamme sen kuntoon mahdollisimman nopeasti. :) Tosin eipä yhdessä kesässä ihmeitä pihaan ehdi tekemään. Tälle kesälle riittää maan tasoitus ja nurmikon laitto. Hahmotelmat siitä mitä pihassamme tulee olemaan ja missä muodossa, ovat jo valmiit! Pihassamme on jopa sellainen kohta jossa näin sieluni silmin jo rakennettaessamme että "tuosta kohtaa pihaa otamme lapsistamme tulevat rippikuvat". :D Sitä kohtaa pihassamme haluan korostaa. Ellei uusi raksakuume vie voittoa ja uudet unelmat jatka tulevaisuutta.. :)

Pikku potilaan toive oli saada suklaakiisseliä Pikku2:sen jälkeen, siispä toivetta toteuttamaan. Kertokaahan teidän kevään fiiliksiä, tulevia tapahtumia, ajatuksia tai muuten vain kuulumisia!

Aurinkoa jokaisen elämään!