Tämä kakku on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! Halusin leipoa tyrnistä kakkua ja niimpä googletin hakusanalla "tyrnikakku" ja heti ensimmäinne reseptivaihtoehto vakuutti minut eikä tuottanut pettymystä! Ohjeen alkuperä siis muistaakseni Kodin kuvalehti-sivujen takaa.

Pohja:

Digestivejä

Margariinisulaa

Täyte:

5 liivatelehteä

200g valkosuklaata

4 dl vispikermaa

3/4 dl sokeria

2 dl vaniljajogurttia

2,5 dl tyrnihilloa

3/4 dl laimennettua sitruunamehua

Vaahdota kerma, mausta sokerilla. Lisää sulatettu suklaa, hillo ja jogurtti sekaan. Sekoita. Lisää sitruunamheuun liuotetut liivatteet seokseen. Kaada irtopohjavuokaan digestivepohjan päälle. Hyydytä kunnolla.

Kiille:

4 liivatelehteä

1 sitruunanmehu

2,5 dl tyrnihilloa

Lisää mehuun liotetut liivatteet hillon joukkoon, sekoita ja kaada hyytynyt kakkutäytteen päälle. Hyydytä uudelleen.

Itse koristelin pinnan sokerihelmillä ja digestivemurusilla.

Suosittelen kokeilemaan!