Huh, tämän pitakebabin jälkeen sain varmasti ikuisen kammon kebab-lihaan niin ihanan hyvää kuin tämä OLIKIN (selitys tähän lopussa..) Kiitos tästä ihanasta ohjeesta Anulillille, jolta ohjeen kopioin suoraan tätä tehdessään. Kebabin tein tosin puolikertaisena:

400g naudan jauhelihaa

1rkl mustapippuria

vajaa 1rkl suolaa

Sekoita tiiviiksi massaksi ja asetteli pötköksi tiukasti folioon. Paista 100 asteessa 3,5 tuntia.

Pitaleivät:

1pss kuivahiivaa
5 dl vettä
1 tl suolaa
n. 10 dl vehnäjauhoja
1/2 dl öljyä

Sekoita kädenlämpöiseen veteen suola, jauhot joihin osaan on sekoitettu hiiva. Lisää jauhoja vähitellen lisää ja vaivaa kunnolla. Lisää öljy ja alusta. Anna kohota peitettynä. Taputtele leivät pellille melko paksuksi ja paista 250 asteessa noin 10-15min.

Ja nyt kerron syyn tuohon kebab-kammooni. Eli tein tätä herkkua sunnuntai-iltana. Tunti tämän pitakebabin syömisen jälkeen sairastuin oksennustautiin jonka myös tytär ja mies olivat viikonlopun aikana sairastaneet. Oksentamisen jälkeen minulle nousi kuume ja olo on edelleen tosi heikko. Ja nyt joka ainoa kerta kun käyn jääkaapilla, tuon kebabin tuoksu leijuu nenääni ja saa minut voimaan pahoin. :( Mutta, olo on huomattavasti jo parempi! :)