Tänään aamupalaksi söimme viikonlopun kunniaksi lättyjä mansikkahillon sekä hunajan kera. Kameran patterit loppuivat juuri kun piti niitä valmiina kuvata ja kun vihdoin ehdin ne vaihtaa, lätyt olivan huvenneet parempiin suihin. ;)

1845576.jpg

Tässä lätty paistumassa pannulla.

LÄTTYTAIKINA:

5dl maitoa

2 kananmunaa

1/2tl suolaa

1rkl sokeria

2dl vehnäjauhoja

2rkl margariinisulaa/öljyä

Vatkaa ainekset sekaisin ja anna taikinan turvota 1/2 tuntia ennen paistoa. Paista lätyt rasvassa pannulla molemmin puolin kauniin kullanruskeiksi. Lisää päälle sokeria kun olet asettanut lätyt tarjoiluastialle. Tarjoile hillon/soseen/marjojen/kermavaahdon/hunajan/jäätelön/ym kera... :)

1845588.jpg

Kuvastakin voitte päätellä että hyvää oli! :)